Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 28 de març del 2011

FIRA D'ESPÀRRECS 2011

La Fira d'Espàrrecs, que enguany arriba a la 58 edició, va néixer l'any 1932 com a concurs i exposició dels espàrrecs que els agricultors gavanencs conreaven als camps de Gavà.

La Fira d'Espàrrecs: aparador de l'economia local i comarcal.La Fira d'Espàrrecs ha esdevingut al llarg dels anys, el millor reflex de l'activitat econòmica de Gavà i de la comarca del Baix Llobregat. Un mirall dels diferents sectors econòmics sense oblidar el vessant agrícola i l'element d'identitat de la ciutat i origen del certamen: l'espàrrec de Gavà, protagonista indiscutible de les paneres i lots d'espàrrecs.

La Mostra de Cuina
Organitzada per l'Agrupació de Restauradors de Gavà i l'Institut Municipal per a la Promoció i Activació de la Ciutat (IMPAC), la Mostra de Cuina ha esdevingut el millor complement de la Fira d'Espàrrecs.
Aquesta mostra, que s'ubica en una gran carpa tensostàtica instal·lada a la plaça de Jaume Balmes, recull el millor de la gastronomia  gavanenca.  A la Mostra de Cuina hi participen una vintena de restaurants i una treintena d'empreses col·laboradores que ofereixen a ciutadans i ciutadanes les seves propostes culinàries amb l'espàrrec com a element protagonista de la major part dels plats.
Data celebració: del 29 d'abril a l'1 de maig
Horari de la Fira: de 10h a 22h
Ubicació: Plaça de Jaume Balmes, Av. Diagonal i plaça de Francesc Macià (Gavà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada